SØKNAD
INFO
Sammenlign forbrukslån
Gratis tjeneste
Forbrukslån uten sikkerhet

Forbrukslån

Søk Forbrukslån fra 5 000 - 500 000 kroner

Fyll ut vår uforpliktende søknad å få svar fra opp til 10 ulike banker.

Vi jobber for at du skal få markedets beste rente på forbrukslånet!

  • Raskt svar på din søknad
  • Helt gratis
  • Du får den beste renten på markedet

Du kan enkelt sammenligne tilbudene som du mottar på dinside etter søkand er ferdigbehandlet.

Forbrukslån inntil 500 000 kr fra 6,99 %

Vi finner det beste og billigste forbrukslånet som er tilpasset din privatøkonomi. Det er ingen grunn til å betale mer for forbrukslån enn nødvendig.

I stedet for å sitte i timevis og sammenligne forbrukslån selv får du ved å sende inn én søknad svar fra flere av de beste bankene og lånegiverne i Norge.

Slik sikrer du den beste renten på ditt forbrukslån. Når så mange banker kjemper om å få deg som kunder vil du få beste mulige lånevilkår.
Våre tjenester er gratis og helt uforpliktende. Du vil også spare tid og få hjelp gjennom hele prosessen. Enklere blir det ikke.

Du kan enkelt velge det lånet som er billigst på dinside etter du har sendt inn din søknad.

Hos Sumo Finans får du hjelpen du trenger til å finne det rimeligste og beste forbrukslånet for 2017.

Forbrukslån er lån uten sikkerhet. Det betyr at banken eller selskapet ikke tar pant i noen av eiendelene dine når de innfrir lånet. Du kan selv bestemme hva du vil bruke et lån uten sikkerhet til enten du trenger lån til oppussing, forbruk eller ønsker å refinansiere gjeld.

Gjennom Sumo Finans kan du få lån på dagen fra 5000 til 500 000 kroner og selv velge ønsker nedbetaling på inntil 15 år.
Alle lånetilbud du mottar gjennom vår lånetjeneste er helt uforpliktende og det koster ingenting å bruke oss for å sammenligne forbrukslån.

Når du søker om forbrukslån vil du få svar på dagen og pengene på konto i løpet av få dager. Om du benytter BankID kan det gå enda raskere.

Renter på forbrukslån er individuelle slik at når vi sender inn din søknad til flere banker vil du enkelt kunne velge den beste renten selv.