Hjem Kalkulator

Sammenlign låneprodukter med Sumo Finans

Sumo Finans er en gratis sammenligningstjeneste for lån og kredittkort. Vi hjelper deg med å finne den laveste renten når du skal låne penger. Bare skriv inn lånebeløpet og se hvilke banker som passer best til ditt lånebehov.

Anmeldelser
Anmeldelser av aktører i bransjen
Vi utarbeider grundige anmeldelser av de mest populære långiverne på det norske markedet så du kan føle deg trygg når du skal låne penger.
Velg lånet som passer ditt behov
Velg lånet som passer ditt behov
Sumo Finans matcher dine lånebehov med sine samarbeidspartnere - når du skal låne penger er det viktig at du får det beste tilbudet som finnes.
Enkel og gratis tjeneste
Enkel og gratis tjeneste
Vi gjør det enkelt å låne penger. Når du har mottatt tilbudene dine er det bare å gå videre med den låneaktøren du ønsker.

Kalkulatorer som hjelper din økonomi

Våre kalkulatorer er svært nyttig verktøy, og hos Sumo Finans vil du få tilgang til disse funksjonene.

Kalkulatorer som hjelper din økonomi

Lånekalkulator

Lånekalkulatoren er ment for å hjelpe deg til å beregne kostnadene på lånet ditt. Det vil gi deg bedre oversikt og hjelpe deg i avgjørelsen om hvilket lån som passer deg best. Ved å benytte deg av denne vil du kunne føle deg sikker på at avgjørelsen din er trygg og at den er best egnet til dine behov og din personlige økonomi.

Hvordan fungerer den?
Du skriver inn det totale ønskede lånebeløpet du har sett for deg, og den tidsperioden du ser for deg at du ønsker å betale ned lånet.

Kalkulatoren vil dermed gjøre alle nødvending beregninger for deg, og gir deg tilbakemelding på disse. For eksempel vil du kunne se estimerte månedsbeløp, total kostnad, den effektive renten og totalbeløp på lånet.

Merk deg, at den nøyaktige renten du får på lånet er usikkert frem til du søker om lånet og får et tilbud. Men vår tjeneste vil kunne gi deg ulike eksempler som gjør det mulig å se hvilke långiver som gir det beste tilbudet i gjennomsnitt.

Vi vil også vise deg ulike gebyr, kostnader og en enkel oversikt over vilkårene for lånene som tilbys av de ulike aktørene som en del av vår sammenligningstjeneste som tidligere nevnt.

Lånekalkulatoren er ment som et enkelt verktøy for deg å regne ut kostnadene på et lån før du i det hele tatt har tatt det. Slik vil du lett kunne planlegge din fremtidige personlige økonomi.

Nedbetalingskalkulator

Et annet verktøy vi tilbyr, er vår nedbetalingskalkulator for gjeld. Den vil gi deg en oversikt og utforme en plan for deg for nedbetalingen av all gjeld du måtte ha.

Ved å få en oversikt og planlegge nedbetalingen kan du effektivisere forbruket og spare masse penger. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn resterende gjeld, minste nedbetalingsbeløp og den effektive renten på lånet.

Resten gjør vi for deg!

I denne artikkelen