SØKNAD
INFO

Refinansiering

Refinansier gjeld på fra 10.000 til 500 .000 kroner uten sikkerhet.

Vi sender din søknad til flere banker slik at du enkelt kan velge det billigste alternativet.

Ved å refinansiere kredittkort og flere smålån slipper du å forholde deg til mange små og dyre poster.  Siden alle krever termingebyr for hver månedlige innbetaling, vil du i tillegg til å få lavere rente også spare en del penger ved å redusere antall långivere.

Det som bestemmer hvor mye du vil spare ved å refinansiere er hvilken rente du betaler i dag og hvilken rente du vil få på nytt lån. Når vi sender inn søknaden til flere banker vil du kunne sikre deg den beste renten på markedet.

Det er ikke umulig å halvere sine månedlige kostnader ved å refinansiere dyre smålån og kredittkort.

Fyll ut vårt enke elektroniske søknadsskjema å få svar på din søknad allerede samme dag.

Hva er refinansiering?

Behovet for penger er til tider både stort og presserende, dermed ender mange opp med opptil flere små og dyre lån. Dette kan det være tøft å betale ned på, da mange slike lån uten sikkerhet kommer med en relativt høy rente. Har man i tillegg lån fra forskjellige tilbydere kan det være mye å holde rede på med ulike størrelser på avdragene samt ulik dato for innbetaling.

Dette kan ofte føre til en uoversiktlig økonomi og ofte ender det med problemer med å overholde alle avdragene.

  • Refinansiering av lån uten sikkerhet vil rett og slett si at du tar opp et større forbrukslån og bruker dette til å innløse gammel gjeld.
  • Refinansiering av gjeld gir deg en mye bedre oversikt da du bare trenger å forholde deg til en långiver.

Hva koster refinansiering?

Refinansiering koster ingenting. Du sparer kun penger ved å refinansiere gjeld med et nytt lån med lavere rente.

Dersom du vil refinansiere og ønsker å gjøre dette med et forbrukslån uten sikkerhet, lønner det seg å søke om lån hos mange ulike banker. Dette hjelper vi i Sumo Finans deg med. Du trenger kun å sende inn en søknad og så gjør vi jobben med å hente inn flere tilbud for deg. Slik kan du velge det tilbudet med laveste rente.

Lavere rente gjør at du kan bruke mer penger på nedbetaling av avdrag eller få en romsligere økonomi, som gjør at du på den måten kan ta et stort skritt for å få bedre økonomi.

Du blir ikke gjeldfri, men du får samlet all den dyre gjelden ett sted. Lavere rente bidrar til en lettere hverdag.

Hvem kan få refinansiering?

Det stilles de samme krav for å få refinansiering som det ellers gjør når du skal ta opp lån. Du kan også lese mer om dette her.

De aller fleste banker som låner ut penger uten å kreve sikkerhet for lånet har en nedre aldersgrense for sine søkere. Hos noen er dette at du må ha fylt 18 år og hos andre går det helt opp til 25 år.

Videre er det ingen banker som låner ut penger dersom du er registrert med betalingsanmerkning. Du må også ha fast inntekt slik at banken ser at du kan betjene det nye lånet ditt.

Inntektskravet varierer fra bank til bank.

Elektronisk signering – refinansier med BankID

Ved å bruke vårt elektroniske søknadsskjema vil du få mulighet til å signere din aksept av tilbudet med BankId og da tar det ikke lang tid før du har fått pengene inn på konto.

Fordelen med BankId er at banken dermed er sikre på at det er rett person som mottar lånet og du kan være trygg på at ingen mottar lån i ditt navn.

Hos enkelte banker er de behjelpelige med å betale ut dine gamle gjeldsposter og hos andre må du ordne dette selv.

En rask behandling av søknaden og signering av avtalen sikrer også at det ikke tar lang tid før du kan puste lettet ut og nyte en bedre økonomi.