DigiFinans

5.0/5 2 Anmeldelser
Søk nå
 • 7.40% Rente fra
 • 25 000 kr - 500 000 kr Lånebeløp
 • 1 - 15 år Låneperiode
 • 20 år Alderskrav
 • Fast inntekt Inntektskrav
Eksempelrente: Eff. rente 14,90%, kr 65.000, o/5 år. Kostnad kr 28.730, totalt kr 93.730

Om DigiFinans

 • Hvem er DigiFinans?

  DigiFinans er en låneformidler som tilbyr sine tjenester til det nordiske markedet. Selskapet er registrert i Finland og deres nettsider er tilgjengelige på norsk, engelsk, polsk og litauisk.

  Som låneformidler drar de nytte av sitt nettverk og sine samarbeidspartnere, og hjelper deg med å finne det lånet som passer deg best. De gjør dette ved å behandle din søknad og sende den ut til potensielle långivere, som deretter må konkurrere om å vinne deg som kunde ved å gi det beste tilbudet, som blir det du selv velger.

  Deres målsetning er at du skal finne den raskeste billigste måten å realisere dine drømmer eller overkomme økonomiske utfordringer eller muligheter i hverdagene. De fokuserer sterkt på at du får lånetilbudene presentert enkelt, med stor sikkerhet og ikke minst: helt gratis.

  Alle deres samarbeidspartnere er veletablerte og godkjente kredittgivere.

 • Lånemuligheter gjennom DigiFinans

  Hos DigiFinans kan du be om tilbud på lån mellom 25 000 500 000 kroner. Lånet er et forbrukslån, og du trenger ingen sikkerhet i eiendeler eller eiendom for å få innvilget lånet. Lengden på lånet kan du selv velge, mellom 1 til 15 år.

  Du sender enkelt inn en søknad på deres side ved å taste inn ønsket lånebeløp og ønsket tilbakebetalingstid. Videre må du oppgi en rekke opplysninger om deg og din personlige økonomi, slik som arbeidsforhold og inntekt.

  Gjennom DigiFinans kan du også søke med en medlåntaker, noe som kan gi en større sjanse for at du får innvilget et lån, særlig om du ønsker å låne større beløp. Du kan også få bedre rente, og bedre vilkår og betingelser for lånet.

  Til syvende og sist er det den økonomiske situasjonen du, eller deg og din medlåntager, befinner seg i som avgjør om du får innvilget lånet.

 • Renter og vilkår på forbrukslån hos DigiFinans

  Samarbeidspartnerne til DigiFinans kan tilby deg renter fra 7,4% opp til 33,3%. Gjennomsnittlig ligger den nominelle renten på 13,49% og det tilkommer etableringsgebyr på 950 kroner i tillegg til månedsgebyr på 45 kroner. På grunn av disse tilleggsgebyrene vil den effektive renten være noe høyere enn den nominelle.

  Du kan forvente å få lånet overført innen noen virkedager, men det kan også bli gitt på samme dagen som du søker om lånet, bare noen timer etter.
  Utenom gebyrene som nevnt, er det ingen andre utgifter for deg som ønsker å benytte deg av DigiFinans. Deres tjenester er helt gratis.

 • Hvem kan søke om lån hos DigiFinans?

  Siden de representerer flere ulike kredittgivere, vil det være varierende krav for å innfri de formelle lånekravene.

  Et minstekrav er vanligvis 18 år, mens andre har 21, 23 og 25 år som høyeste alderskrav. I tillegg kreves en minsteinntekt på 180.000 kroner og du kan ikke ha utestående inkassosaker eller betalingsanmerkninger.

  Noen vil kreve at du er norsk statsborger, eller i det minste kan vise til en norsk bostedsadresse, gjerne for de senere årene. Det finnes også en rekke lovpålagte krav, slik som betjeningsgrad av gjeld ved renteøkning på inntil fem prosentpoeng og fem ganger brutto årsinntekt som maksimal gjeld.

  Banken vil gjøre en fullstendig kredittvurdering av deg og din kredittscore, og derfor er det viktig at du oppgir og legger ved mye informasjon og dokumentasjon som mulig for å styrke din søknad.

  Du trenger ikke sikkerhet i eiendom eller eiendeler, men hvis du kan stille med det eller en medlåntaker, er det større sjanse for å få innfridd lånet og sjanse for bedre betingelser og vilkår.

  OBS: Mange banker vil også kreve at du har BankID for å signere lånepapirene elektronisk.

 • Gode grunner til å skaffe forbrukslån hos DigiFinans

  Med sitt vidstrakte nettverk både innenlands og utenlands kan DigiFinans sette deg i kontakt med en rekke kredittgivere og banker, som alle vil konkurrere om å komme med det beste tilbudet for deg. Dette garanterer deg de beste mulighetene for lånet.

  DigiFinans har mange fornøyde brukere av sine tjenester, som lovpriser dem for deres enkle, trygge og sikre søknadsprosesser. Når du benytter deg av DigiFinans sine tjenester, skal du finne noe som møter dine forventninger, skriver de på sin nettside.

  Grunnen til at de kan være så trygge på å gjøre dette for deg er gjennom forarbeidet de har gjort, så du slipper å sammenligne en rekke långivere sine tilbud, krav, vilkår, regler og tilleggskostnader – og i tillegg kontakte dem. DigiFinans gjør alt dette for deg – helt gratis.

 • DigiFinans er et trygt alternativ for deg som har behov for å låne penger