Easybank

Rated 0 out of 5
0/5 0 Anmeldelser
Søk nå
 • 7.49% Rente fra
 • 5 000 kr - 500 000 kr Lånebeløp
 • 1 - 15 år Låneperiode
 • 23 år Alderskrav
 • Fast inntekt Inntektskrav
Eksempel: Eff.rente 15,37%, 80.000,-, o/5 år, etabl.geb. 995,-, Totalt: 112.648,-

Om Easybank

 • Hvem er Easybank?

  Easybank er en del av BRAbank etter en fusjon som ble gjennomført i oktober i år. De er allikevel ingen nykommer når det gjelder banktjenester, da de har hatt banklisens siden 2003. De kan med andre ord tilby deg vanlige banktjenester som dagligbank, betaling av eFaktura og Avtalegiro m.m.

  I tillegg fokuserer de sterkt på lån uten sikkerhet til privatpersoner, samt tjenester for små og mellomstore bedrifter m.m. De fører en heldigital løsning som er for deg som ønsker å søke om lån eller andre finansielle tjenester fra komforten av ditt hjem og med en målsetning om god brukervennlighet.

  Easybank er også etablert i Finland og Sverige.

  Med et stort fokus på moderne bankteknologi setter Easybank lista høyt med sine banebrytende produkter og tjenester, slik som digitale låneprosesser og enkle og brukervennlige produkter.

  Som de selv sier: Bank skal være enkelt!

 • Lånemuligheter gjennom Easybank

  Hos Easybank kan du søke om forbrukslån mellom 10 000 og 500 000 kroner. Lånet kan søkes uten sikkerhet, og du vil få inntil 5 års nedbetalingstid. Dersom lånet skal brukes til å innfri annen gjeld, såkalt refinansiering, vil du kunne få mellom 5 og 15 års nedbetalingstid.

  Søknaden sendes enkelt inn via deres nettsider, hvor du kan bruke sliderne til å velge det beløpet og den nedbetalingstiden du ser for deg på lånet. Videre blir du bedt om å oppgi personinformasjon som lar Easybank gjøre en kredittvurdering av deg. Du vil også motta et gjenpartsbrev, som er ment til informasjon for deg om at det har blitt en kredittsjekk på ditt navn.

  Easybank tillater også at du som søker om lån kan søke med en annen, kalt medlåntaker. Denne personen vil da være like ansvarlig for lånet som du er. Fordelen med dette, er at du vil ha en høyere sjanse for å få innvilget lånet, samt mulighet for bedre renter og vilkår.

  Det er gjennom kredittsjekken og de opplysningene om din personlige økonomi som du oppgir (i tillegg til medlåntaker), at din søknad vil bli vurdert. Dersom du får et avslag må du gjerne kontakte banken og spørre om hva som gjorde at din søknad ble avslått, og se om det er noe du kan rette opp i til neste søknad. For eksempel vil du mest sannsynlig ikke få innvilget et lån dersom du eller din medlåntaker har pågående inkassosaker eller betalingsanmerkninger i sitt navn.

 • Renter og vilkår på forbrukslån hos Easybank

  På sin nettside oppgir Easybank følgende eksempler på et lån:

  • Nominell rente på 12,99%
  • Effektiv rente på 14,20%
  • Lånebeløp: 200.000kr
  • Nedbetalingstid: 15 år
  • Kostnader: 263.815kr
  • Totalkostnad på lånet: 463.815

  For lån med nedbetalingstid mellom 1-15 år har de effektive renter fra 8,99% opp til 34,85%. Den endelige renten du tilbys på ditt lån avhenger av din økonomiske situasjon.

 • Hvem kan søke om lån hos Easybank?

  For å søke lån hos Easybank finnes det fire krav fra deres side:

  1. Du må være 23 år eller eldre
  2. Du må ha et norsk fødsels- og personnummer (kan fås ved opphold over 6 mnd.)
  3. Du kan ikke ha utestående inkassosaker eller pågående betalingsanmerkninger
  4. Du må kunne vise til 3 års ligningshistorikk (inntekt og skatt)

  I tillegg til disse interne kravene, finnes det også formelle krav som er lovpålagte av det norske finanstilsynet. Slike regler innebærer krav om grad av betjening av gjeld ved en renteøkning på inntil 5 prosentpoeng og at du ikke kan ha mer enn 5 ganger brutto årsinntekt som maks. Gjeld.

  Det er også viktig å understreke at siden Easybank er en heldigital bank, vil det være en stor fordel om du har BankID for å underskrive avtaler digitalt.

 • Gode grunner til å skaffe forbrukslån hos Easybank

  De har lang tids erfaring fra bankbransjen og kan tilby deg dagligdagse banktjenester som brukskonto og betaling av regninger via eFaktura og Avtalegiro, noe som gjør dem til litt mer enn bare en kreditor for deg, hvis du ønsker det.

  Der de gjør seg størst, er naturligvis forbrukslån uten sikkerhet, som også kan bruke til refinansering av utestående gjeld. Deres medarbeidere vil kunne hjelpe deg med å utarbeide en slik avtale og legge en plan, slik at du sitter igjen med mer penger i fremtiden.

  Easylånet, som de kaller det, er et fleksibelt lån. Det vil si at du kan gjøre endringer på lånet dersom du skulle se behov for det, da er det bare å kontakte dem for å se hvilke fordeler det kan gi deg. Lånet er til forbruk og du kan bruke det som du vil, og med uforutsette utgifter kan dette være en utfordring som nå er løst, ved å kontakte Easybank i dag.

 • Easybank er et trygt alternativ for deg som har behov for å låne penger