Hjem Lån med betalingsanmerkning

Lån med betalingsanmerkning

Du kan få lån med betalingsanmerkning om du stiller med sikkerhet i bolig.

Spørsmål og svar om lån med betalingsanmerkning

Sammenlign lån med Sumo Finans

Sumo Finans er en gratis sammenligningstjeneste for lån. Vi hjelper deg med å finne den laveste renten når du skal låne penger. Bare skriv inn lånebeløpet og se hvilke banker som passer best til ditt lånebehov.

brukeranmeldelser
Anmeldelser av aktører i bransjen
Vi utarbeider grundige anmeldelser av de mest populære långiverne på det norske markedet så du kan føle deg trygg når du skal låne penger.
Velg lånet som passer ditt behov
Sumo Finans matcher dine lånebehov med sine samarbeidspartnere - når du skal låne penger er det viktig at du får det beste tilbudet som finnes.
Enkel og gratis tjeneste
Vi gjør det enkelt å låne penger. Når du har mottatt tilbudene dine er det bare å gå videre med den låneaktøren du ønsker.

Hvordan få lån med betalingsanmerkning?

Å få lån med betalingsanmerkning er ikke alltid så lett i Norge. Det finnes et fåtall banker som innvilger lån til de som har betalingsanmerkninger, men da må du regne med å stille med sikkerhet i bolig eller annen eiendom.

Enkelte leter også etter smålån eller andre forbrukslån som gis med betalingsanmerkninger, men finner lite. Dersom du blir gitt et lån til tross for at du har betalingsanmerkninger er dette som regel til hjelp for deg for at du skal få orden på din privatøkonomi.

lån med betalingsanmerkning inkasso

Se hvilke sjanser du har for å få lån med betalingsanmerkning

Om du er på utkikk etter et lån når du har betalingsanmerkninger kan Sumo Finans gi deg oversikten over hvilket lån det er mulighet for at du får innvilget.

Vi har samlet de aller beste lånene på ett sted så du ikke trenger å bruke lang tid på å lete deg frem. Her finner du også viktig informasjon som bankenes betingelser, krav og vilkår.

Ofte er det slik at folk som har betalingsanmerkninger er de som har størst behov for et lån. Mange opplever det som nødvendig å ta opp et nytt lån for at de skal kunne ordne opp i sin personlige økonomi, fordi de allerede har betalingsanmerkninger eller pågående inkasso saker.

Det er ikker bare du som er i denne situasjon, og har vært uheldig med en betaling.

Lån uten sikkerhet med betalingsanmerkninger

Det kan være utfordrende å få et lån godkjent i Norge i dag dersom du har en betalingsanmerkning, fordi bankene ser på det som en økt risiko å låne ut penger til en med lav kreditt score.

Følgelig er det flere som har en dårlig kredittscore i sitt navn som ønsker å ta opp et lån, som ikke får det innvilget. Dette er spesielt vanskelig når man søker om forbrukslån uten å stille med sikkerhet.

Det gjelder alle typer lån, men du tenker kanskje at det finnes lån som du har høyere sjanse for å få innvilget dersom du har betalingsanmerkninger. Det er naturligvis mindre risiko med mindre lån, og dermed større sjanse for at du vil få dette lånet.

Lån uten sikkerhet gir mindre trygghet til banken, og disse lånene kalles ofte forbrukslån. Du får ikke et lån uten sikkerhet dersom du har betalingsanmerkninger. Så med mindre du kan stille med sikkerhet, så bør du heller legge fokuset på å bli kvitt inkasso og betalingsanmerkninger.

Dette gjelder refinansieringslån, smålån, sms lån, microlån og så videre.

Du får ikke lån uten sikkerhet dersom du har betalingsanmerkninger.

Hva er betalingsanmerkning, inkasso og hvordan får jeg det?

Du har fått et brev i posten. Det meldes om “varsel om inkasso”. Dette betyr at du ikke har betalt en regning i ditt navn.

Før saken meldes til inkasso, som betyr at et selskap som arbeider med å kreve inn penger for ubetalte tjenester, vil du få et varsel om at du må betale kravet.

Dersom du ikke betaler kravet, vil det bli sendt videre til et inkassoselskap. Du har nå en pågående inkassosak, og et ubetalt krav.

Dersom du ikke betaler dette inkassokravet innen fristen som er satt, vil du få beskjed om at det vil bli gjort rettslige steg for å melde inn saken, og du har nå fått en betalingsanmerkning. En betalingsanmerkning er et slags varsel for at andre om at en person eller et selskap ikke har betalt én eller flere utgifter de har blitt belastet for.

Husk: Inkassovarsel betyr ikke at du har fått betalingsanmerkning, men det er nå på tide å gjøre opp for seg!

Lån med betalingsanmerkning

Hvordan sletter jeg en betalingsanmerkning?

For å bli kvitt en betalingsanmerkning med én gang må du rett og slett betale den i sin helhet. Det vil si det originale beløpet som ble krevet, i tilegg til ekstra kostnader som renter og gebyrer som har påløpt Når du har betalt saken vil anmerkningen bli slettet innen seks virkedager.

Når saken er eldre enn fire år gammel vil også betalingsanmerkningen bli slettet fra systemene, men det kan også vøre inkassobyrået ønsker å følge opp videre og registrere anmerkningen på nytt.

Banker som gir lån med betalingsanmerkninger

Når du søker om lån med betalingsanmerkning, finnes det ikke en eneste norsk bank som gir dette lånet uten at du har sikkerhet i eiendeler eller eiendom. En kausjonist for lånet vil også øke dine sjanser for å få lånet innvilget.

Det lånet du da får innvilget, vil først og fremst være et forbrukslån med hensikt i å refinansiere tidligere lån eller betale ned de gjeldsposter, inkassosaker eller betalingsanmerkninger som står i ditt navn fra før av.

Hvordan Sumo Finans hjelper deg med lån

Vår sammenligningstjeneste kan brukes til å søke om lån med betalingsanmerkning. Mange av de bankene vi samarbeider med og långivere som vi representerer i våre systemer vil kunne være til hjelp med lån med betalingsanmerkning med sikkerhet i bolig eller eiendom.

Dersom du har stille ditt hus som pant og i tillegg har en medlåntaker eller noen som er villig til å stille som kausjonist, vil det være sjanser for at du får et lån innviliget selv med betalingsanmerkninger.