SØKNAD
INFO

ATV-lån

ATV-lån er noe mange nordmenn søker etter – spesielt på vårparten og i de påfølgende sommermånedene. Det finnes ingen dedikerte lånetyper for dette, men med vårt søknadsskjema, får du likevel tilbud fra en rekke forskjellige banker.

Sumo Finans yter ikke selv lånet til din ATV (les mer om dette nedenfor). Dermed kan vi ikke si eksakt hvilket rentenivå ditt lån til ATV vil ende på. Men vår historikk viser at gjennomsnittsrenten (effektiv) ved slike lån ligger på under 10%.

Rentenivået bankene vil legge seg på når de tilbyr deg lån, avhenger av din totaløkonomi.

Slik kan ATV’en bli din:

Å søke etter lån til en ATV er enkelt. Bare registrer deg på Sumo Finans og

  • Fyll ut det svært enkle søknadsskjemaet, hvor vi kun ønsker et absolutt minimum av informasjon om deg og ditt lånebehov.

Så tar vi over. Vi sender din søknad om ATV-lån videre til minimum 10 banker. Etter at bankene har gjort en rask vurdering av søknaden din, sender de sitt tilbud om lån til vår portal.

  • Så kan du sitte hjemme, i ro og mak og velge det beste lånet. Stort enklere kan det vel ikke bli.

Etter kort tid vil pengene være på din konto og du kan endelig gå til innkjøp av din ATV

Vi setter ATV-lånet ditt ut på anbud

Les mer om hvordan vi kan få til så gode betingelser for våre brukere:

Sumo Finans er ikke en bank. Men vi er spesialister i å få bankene til å konkurrere om lån, slik som for eksempel når du søker om lån til en ATV.

Da tar vi rett og slett lånesøknaden din og frister bankene med den. Og vi frister minimum 10 banker!

Når bankene får mulighet til å få en kunde de ikke selv skal arbeide for, det er som å vifte med en delikat gulrot foran nesen deres. Og de vet at det sitter 9 andre banker som også gjerne vil ha deg som kunde.

I det øyeblikket oppstår magien: – Bankene begynner å bruke renta som en konkurransefaktor!

Det er på denne måten vi har oppnådd forbrukslån med renter helt ned i 6% for våre kunder. Men da rentenivået avhenger av mange faktorer, ligger sjelden renten så lavt og renten settes individuelt.

Derfor skal du bruke vår tjeneste når du søker ATV-lån

Som vi allerede har fortalt, er vi spesialister i å presse ned renten or brukerne våre. Men det er ikke eneste grunnen til å benytte vår tjeneste:

Du sparer mye tid

Søknadsprosessen er forenklet i vårt system. Kun et minimum av felter skal fylles ut, slik at bankene kan danne seg et bilde av deg og økonomien din.

Men den virkelig store tidsbesparelsen ligger i det at vi sender søknaden til mer enn 10 banker. Det vil ta tid, hvis du skal gjøre det selv!

Ryddig

Du får alt på ett sted. Søknaden og lånetilbudene ligger samlet i vår portal. Enkelt og ryddig.

Helt uforpliktende

Prosessen med å søke lån via Sumo Finans portal er helt uforpliktende. Selv om du får ja fra alle bankene på din lånesøknad, sågar med god rente, kan du fremdeles velge å takke nei til lånene.

Vi ønsker jo ikke å presse deg til å ta opp et lån, hvis du ikke selv vil. Du kan også ta en titt på våre andre uforpliktende anbudstjenester som smålån og forbrukslån uten sikkerhet.

Gratis for deg

Å søke lån via oss er helt gratis for deg som er forbruker. Så kan du bruke mest mulig av pengene dine til kjøpet av ATVen. Kanskje til noe av det sikkerhetsutstyret du må ha?

Vi har nemlig valgt å fakturere bankene for tjenesten vi utfører, ikke brukerne. Smart, ikke sant?

Kort om Sumo Finans

Sumo Finans er en liten utfordrer innen norsk fintech. Løsningen vår er utviklet for å gjøre det så enkelt som overhodet mulig for forbrukeren å søke om lån – slik som når du skal søke om et ATV-lån.