Hjem Lånegiver Thorn Privat Finans

Hjem Lånegiver Thorn Privat Finans

Thorn Privat Finans

Rated 0 out of 5
0/5 0 Anmeldelser
Søk nå
 • 11.99% Rente fra
 • 10 000 kr - 100 000 kr Lånebeløp
 • 1 - 5 år Låneperiode
 • 25 år Alderskrav
 • Fast inntekt Inntektskrav
Eff.rente 15,13%, 25.000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Totalt: 35.008,-
 • Vilkår
  • Fylt 25 år
  • Ingen registrerte betalingsanmerkninger
 • Fordeler
  • Rask behandlingstild
  • Du får inkludert forsikring mot arbeidsløshet
  • Mulighet for å sette avbetalinger på pause, uten gebyrer
 • Ulemper
  • Forsikring gjelder kun for lån opptil 50 000 kroner.
  • Tilbyr kun lån opp til kr 100 000,-
  • Lav maksimal nedbetalingstid
 • Kontaktinformasjon

  Thorn Norge AS
  Selskap

  infono@thorn.no
  E-post

  07575
  Telefon

  Postboks 40 Bryn
  0611 Oslo

  Adresse

  Kundeservice

  Nettside

  Vilkår

 • Åpningstider

  08:00 – 18:00
  Man – Fre

  1100 – 16:00
  Lør

Om Thorn Privat Finans

 • Hvem er Thorn Privat Finans?

  Thorn Privat Finans tilbyr forbrukslån i den midtre delen av markedet, og kan være et gunstig alternativ for deg som trenger fleksibilitet på et mindre lånebeløp. Kreditoren gir deg gode valgalternativer og mulighet for skreddersydde løsninger.

  Thorn Privat Finans ble grunnlagt i 1970 og er sånn sett en erfaren tilbyder av lån uten sikkerhet, spesielt i sammenligning med andre aktører på markedet. Banken jobber for å ’finansiere det som betyr noe for deg’, og er stolte av å kunne tilby helt individuelle finansieringsløsninger.

  Imidlertid er Thorn Privat Finans tilsvarende opptatt av å gi seriøs og ansvarlig rådgivning til lånesøkerne sine, for å unngå gjeldssituasjoner som er uholdbare. Dersom du er på utkikk etter en bank som kun innvilger forsvarlige lån er dermed Thorn Privat Finans en god mulighet.

  Du kan få økonomisk rådgivning, gratis og uforpliktende, av bankens rådgivere mandag-lørdag. Dersom du har spørsmål til søknadsprosessen eller lånesituasjonen din er dette et godt tilbud å benytte seg av. Thorn Privat Finans har i tillegg veiledning om økonomi på nettsidene sine, samt vanlige spørsmål og svar.

 • Lånemuligheter gjennom Thorn Privat Finans

  Thorn Privat Finans tilbyr tre forskjellige lån uten sikkerhet til sine kunder. Disse heter PrivatLån Pluss, PauseLån og TryggLån. Du kan låne mellom 10.000 og 100.000 kroner i forbrukslån fra banken.

  Med både PrivatLån Pluss og PauseLån kan du finansiere alt fra de helt små prosjektene og opp til de litt større. Thorn Privat Finans er allikevel en tilbyder av mellomstore forbrukslån – husk at det er mulig å låne inntil 600.000 uten sikkerhet på dagens marked.

  Selv om lånet er mindre enn hos mange konkurrenter betyr dette imidlertid ikke at Thorn Privat Finans vil innvilge maksimal låneramme til hvem som helst. Det stilles helt konkrete krav til søkerne (se under), og dersom privatøkonomien din er for svak vil du ikke få innvilget et forbrukslån i banken.

  Kreditthistorikk og eksisterende gjeld er begge viktige faktorer når Thorn Privat Finans skal vurdere søknaden din, men inntektsnivået ditt er kanskje den viktigste. Det er inntekten din som blir stående som eneste sikring på lånet. Da må også kreditor forsikre seg om at du har kapasitet til å betjene beløpet du får godkjent.

  I og med at Thorn Privat Finans ikke tar pant i boligen din eller andre eiendeler kan du bruke lånebeløpet ditt akkurat som du vil. Banken anbefaler imidlertid at du setter opp et grundig budsjett for lånet ditt før du takker ja til et eventuelt tilbud.

 • Rente og vilkår på forbrukslån hos Thorn Privat Finans

  Som nevnt tilbyr Thorn Privat Finans tre forskjellige forbrukslån, og disse har varierende vilkår. Her er en individuell gjennomgang av dem:

  PrivatLån Pluss

  Dette lånet har en nominell rente på 9,90% til 23,87%. Husk at det er forskjell på nominell og effektiv rente, og at det er sistnevnte du må betale. Her er termingebyr (45 kroner) samt rentes rente bakt inn i satsen, og den ligger derfor noe høyere enn nominell rente.

  PrivatLån Pluss fra Thorn Privat Finans har nedbetalingstid på mellom 1 år og 6 år. Du kan imidlertid innfri lånet ditt når du vil. Husk på at en lengre nedbetalingsperiode, spesielt med høy rente, vil medføre et dyrere forbrukslån totalt sett.

  PauseLån

  PauseLån har samme rentevilkår og nedbetalingsvilkår som PrivatLån Pluss. Forskjellen ligger i at du med denne låntypen får mulighet til å sette lånet ditt på pause. Du kan benytte deg av to betalingsfrie måneder i løpet av lånets løpetid, og maks én i året.

  TryggLån

  TryggLån har låneramme på mellom 10.000 og 50.000 kroner, og kan sånn sett regnes som et smålån. Det er maksimal nedbetalingstid på 5 år, men samme utgangspunkt for renteberegning som på PrivatLån Pluss og PauseLån

  Med dette lånet får du en forsikring inkludert som dekker deg mot arbeidsløshet og dermed ikke kan tilbakebetale lånet ditt som planlagt. Forsikringen dekker inntil 12 månedlige innbetalinger etter du har mistet jobben.

  Felles for alle tre lånene er at renten du får tilbud om fastsettes på helt individuell basis. Banken vil uthente kredittopplysningene dine og deretter gjennomføre en risikovurdering av deg. Tommelfingerregelen er at med en sterkere privatøkonomi får du et gunstigere lånetilbud.

 • Hvem kan søke hos Thorn Privat Finans?

  Thorn Privat Finans har følgende minimumskrav til søkerne sine:

  • du må ha fylt 20 år
  • du må ha fast inntekt
  • du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger

   

  Når du søker om et av lånene til Thorn Privat Finans vil banken uthente kredittopplysningene dine og gjennomføre en grundig vurdering av hvilket lånebeløp du har kapasitet til å betjene. Dersom dette er lavere enn lånet du har søkt om vil du enten få avslag på søknaden din, eller tilbud om et mindre lån.

  Aldersgrensen er fastsatt for at unge søkere med en ustabil eller svak privatøkonomi ikke skal ha muligheten til å søke. Du bør imidlertid være oppmerksom på at dersom du er ung og ønsker å skaffe deg forbrukslån må du regne med forholdsvis ugunstige vilkår.

  En registrert betalingsanmerkning er som en svart prikk i den økonomiske karakterboka. Dette viser at du har misligholdt et økonomisk forhold tidligere, og da blir risikoen for stor for Thorn Privat Finans. Du kan rydde opp i betalingsanmerkninger ved å innfri den utestående gjelden.

 • Gode grunner til å skaffe forbrukslån hos Thorn Privat Finans

  Flere lånemuligheter

  Thorn Privat Finans har tre forskjellige forbrukslån for at du skal kunne velge det som passer best til din privatøkonomi. Disse gir deg alle muligheten for fleksibilitet i løpet av nedbetalingsperioden, og kan dermed skreddersys til dine behov.

  Kort nedbetalingsperiode

  En kort nedbetalingsperiode medfører et rimeligere forbrukslån totalt sett. Ved å velge et lån fra Thorn Privat Finans forsikrer du deg om at du blir kvitt lånet innen 6 år. Dersom du har mulighet bør du imidlertid velge en enda kortere nedbetalingstid på forbrukslånet ditt.

  Økonomisk rådgivning

  Thorn Privat Finans gir deg gratis økonomisk rådgivning i forbindelse med lånesøknaden din. Det bør du benytte deg av. Bruk litt tid på å sette opp en liste du har til lånet ditt og sørg for å få detaljerte svar fra banken. Da er du bedre forberedt på forbrukslånet ditt.