Nordiclån

Rated 0 out of 5
0/5 0 Anmeldelser
Søk nå
 • 8.73% Rente fra
 • 10 000 kr - 50 000 kr Lånebeløp
 • 1 - 7 år Låneperiode
 • 20 år Alderskrav
 • Fast inntekt Inntektskrav
Eff. rente 25,88%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 16 595,-, totalt 41 595,-
 • Vilkår
  • Over 20 år
  • Du må være norsk statsborger
  • Du kan ikke ha pågående betalingsanmerkninger eller inkassosaker
 • Fordeler
  • Lav rente
  • Du kan velge en løpetid fra 12 til 80 måneder.
  • Du kan når som helst innfri lånet hvis du har mulighet til det. Det koster ikke noe ekstra.
 • Ulemper
  • Termingebyr på 45kr
 • Kontaktinformasjon

  Thorn Norge AS
  Selskap

  info@nordiclan.no
  E-post

  21 61 00 07
  Telefon

  Grensesvingen 9, 0601 Oslo
  Adresse

  Kundeservice

  Nettside

 • Åpningstider

  09:00 – 18:00
  Mandag – Torsdag

  08:00 – 16:00
  Fredag

  11:00 – 16:00
  Lørdag

  Stengt
  Søndag

Om Nordiclån

 • Hvem er Nordiclån?

  Derom du er ute etter et mindre forbrukslån, eller større smålån om du vil, kan Nordiclån være et greit alternativ. Banken gir deg muligheten til å skreddersy din egen låneløsning slik at du ender opp med et lån som er håndterbart for deg.

  Nordiclån samarbeider med Thorn, som har jobbet med lån uten sikkerhet til privatmarkedet siden 1970. Sånn sett kan du regne med erfaren og ansvarlig kompetanse dersom du velger å ta opp forbrukslån hos Nordiclån.

  Som en erfaren kreditor er også Thorn opptatt av å være en ansvarlig långiver. Det betyr at du ikke kommer til å få godkjent en uforsvarlig lånesituasjon hos Nordiclån. Det stilles strenge krav til låntakerne (se under), og banken vil forsikre seg om den økonomiske kapasiteten din når du søker.

  Dersom du har behov for økonomisk rådgivning eller har spørsmål til søknadsprosessen kan du kontakte Nordiclån fra mandag til lørdag. Banken ønsker å utarbeide et lånetilbud du kan leve med, som passer til din privatøkonomi.

 • Lånemuligheter hos Nordiclån

  Du kan låne mellom 10.000 kroner og 50.000 kroner uten sikkerhet hos Nordiclån. Man kan sånn sett si at lånet befinner seg i nedre del av forbrukslånsjiktet, og øvre del av smålånsjiktet. Dersom du har behov for mellomstor finansiering i forbrukslån kan Nordiclån hjelpe deg.

  I henhold til målet om å være en ansvarlig långiver kommer det imidlertid til å gjennomføres en grundig kredittsjekk av deg når du søker hos Nordiclån. Her er det spesielt inntektsnivået ditt som vil telle tungt for innvilgelse av søknaden.

  På lån uten sikkerhet er det ene og alene inntekten din som står som sikring på lånet. Da er det også logisk at banken må forsikre seg om at denne kan bære et eventuelt lån. Lånebeløpet man får tilbud om fra Nordiclån baserer seg på betjeningsevnen din.

  Som en tommelfingerregel kan man dermed si at du vil få et bedre lånevilkår med en sterkere privatøkonomi og visa versa. Det kan være lurt å sjekke at man ikke låner mer enn det som er realistisk i forkant av søknaden, for å unngå ugunstige vilkår på lånet.

  Fordi Nordiclån kun tilbyr lån uten sikkerhet der det ikke tas pant i noen av eiendelene dine er det helt opp til deg hvordan du disponerer lånet. Husk på å lage et godt budsjett for pengene før du takker ja til en eventuell låneavtale.

 • Renter og vilkår på smålån gjennom Nordiclån

  Nordiclån har effektiv rente på 11,63% til 27%. I sammenligning med andre smålån på markedet er dette en gunstig rentesats. I sammenligning med andre forbrukslån på markedet er den forholdsvis gjennomsnittlig.

  Det er kredittvurderingen Nordiclån gjennomfører av deg som vil fastsette hvilken effektiv rente du får tilbud om på lånet ditt. Dersom du har en sterk privatøkonomi vil du få en lavere rente – med en svakere privatøkonomi reverseres dette.

  Effektiv rente på et forbrukslån vil alltid være et uttrykk for risikoen kreditor tar ved å innvilge det til deg. Dersom risikoen er stor må du betale mer for lånet. Altså bør du unngå å søke om urealistiske lånebeløp, og du bør videre forsøke å søke med så sterk økonomi som mulig.

  Du kan velge mellom 12 måneder og 80 måneders nedbetalingstid på et lån uten sikkerhet fra Nordiclån. Dette er mellom 1 og cirka 6,5 år, som er forholdsvis normalt for forbrukslån i dag. Det er viktig å presisere at med en lengre nedbetalingsperiode vil du ende opp med et dyrere lån uten sikkerhet totalt sett.

  Husk også på at det er forskjell på nominell og effektiv rente. I sistnevnte er termingebyr (45 kroner) og rentes rente inkludert i prisen. Derfor vil effektiv rente ligge noe høyere enn den nominelle rentesatsen hos Nordiclån.

 • Hvem kan søke om smålån hos Nordiclån?

  Nordiclån stiller følgende minimumskrav til søkerne sine:

  • du må ha fylt 20 år
  • du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger
  • du må ha en registrert liknet inntekt

  Når inntekten din er eneste sikkerhet på lånet er det heller ingen stor overraskelse at Nordiclån er avhengig av at denne er fast og stabil. Dette er nødvendig for å fastsette betjeningsevnen din, og hvilken lånestørrelse som vil være realistisk for deg å betjene.

  Selv om aldersgrensen er rimelig lav er unge personer statistisk sett mer risikable låntakere. Dersom du er ung og vurderer å søke om et lån uten sikkerhet hos Nordiclån må du regne med en høy rentesats og forholdsvis dårlige vilkår.

  I tillegg til disse minimumskravene kommer Nordiclån til å uthente kredittopplysningene dine og gjennomføre en grundig kredittvurdering i forbindelse med søknaden din. Her vil ting som eksisterende gjeld og kreditthistorikk være ekstra viktige.

  Under kredittvurderingen kommer banken videre til å se på eventuelle registrerte betalingsanmerkninger. En slik viser at du ikke har klart å holde deg til en tidligere økonomisk avtale. Da blir du en for risikabel søker for Nordiclån og du vil få avslag på søknaden din.

 • Gode grunner til å søke smålån gjennom Nordiclån

  Lav rente for smålån å være

  Dersom du sammenligner med banker som eksklusivt tilbyr smålån har Nordiclån en svært gunstig rente. I og med at lån uten sikkerhet er så kostbare er det viktig å holde denne så lav som mulig. Når det er sagt er rentesatsen helt gjennomsnittlig i sammenligning med resten av forbrukslånmarkedet.

  Nedbetalingsstruktur som passer dine behov

  Du kan velge alt fra helt kort nedbetaling til en litt lengre periode når du søker om lån gjennom Nordiclån. Dette kan være gunstig med hensyn til å skreddersy lånet til din privatøkonomi. Vær oppmerksom på at med en lengre nedbetaling blir lånet mer kostbart totalt sett.

  Ansvarlig långiver

  Det er viktig at du ikke ender opp med et lån du ikke klarer å betjene. Som ansvarlig långiver sørger Nordicbank for at søknaden din behandles grundig. Da slipper du å bekymre deg for å få innvilget et lån det ikke er realistisk for deg å betjene.