Hjem MC-Lån

Finn et rimelig MC-Lån

Sammenlign MC-lån med Sumo Finans

Sumo Finans er en gratis sammenligningstjeneste for lån. Vi hjelper deg med å finne den laveste renten når du skal låne penger. Bare skriv inn lånebeløpet og se hvilke banker som passer best til ditt lånebehov.

brukeranmeldelser
Anmeldelser av aktører i bransjen
Vi utarbeider grundige anmeldelser av de mest populære långiverne på det norske markedet så du kan føle deg trygg når du skal låne penger.
Velg lånet som passer ditt behov
Sumo Finans matcher dine lånebehov med sine samarbeidspartnere - når du skal låne penger er det viktig at du får det beste tilbudet som finnes.
Enkel og gratis tjeneste
Vi gjør det enkelt å låne penger. Når du har mottatt tilbudene dine er det bare å gå videre med den låneaktøren du ønsker.

Har du funnet drømmemotorsykkelen? Vi gir deg MC-lån ved at du bruker vår anbudstjeneste. Du kan da få et tilbud fra alle bankene vi samarbeider med. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende, og gir deg de beste og billigste lånene til din motorsykkel.

Frihetsfølelsen som strømmer gjennom kroppen når du kjører av gårde på motorsykkelen – det finnes ikke noe som matcher den. Nærheten til naturen, det å være i ett med motorsykkelen, vinden som tar tak i deg i det farten øker…

– Nå gjelder det bare å få et lån, så du kan få realisert drømmen!

Dette koster det deg å låne til motorsykkel

Det er helt umulig for oss å svare på hvor mye det vil koste deg å låne penger til motorsykkelen. Et MC lån vil ha flere kriterier, og basert på risiko får du din rente. Vi vil anta at den effektive renten vil komme på mellom 6% og 20%, avhengig av din risikoprofil og hvor lang løpetid du har på lånet.

Normalt sett vil få omtrent samme rente som på billån. Du kan lese mer om lån til bil her.

Hvor fort kan du få lånet?

Vi skjønner deg. Det kan bare ikke gå fort nok, når du endelig har bestemt deg for å kjøpe en motorsykkel. Helst skulle lånet vært ordnet på dagen, eller aller helst i går. Av logiske grunner kan vi ikke love en så rask lånebehandling. Men vi setter oss ikke akkurat på henda heller!

Så fort vi har lånesøknaden din, sender vi den ut til minimum 10 banker.

Bankene legger inn sitt tilbud på lånet ditt. Normalt kommer de første tilbudene allerede den første dagen, men vi anbefaler deg på sterkeste – vent til alle bankene har kommet med sitt tilbud.

Da er du sikret best mulig rente – og det er viktigere enn å få ordnet lånet den første dagen.

Vår tjeneste er faktisk helt gratis

Tenker du at med en slik tjeneste, så blir det dyrt for deg? Da kan du ta det helt med ro. Vår misjon er jo å skaffe deg så billig lån som mulig, da begynner vi ikke å kreve deg penger for tjenesten vår.

I stedet for å kreve deg for penger, så krever vi et lite beløp fra bankene som gir deg tilbud. Dermed blir denne geniale tjenesten, hvor du får en tidsbesparende låneprosess og full styr på alle lånetilbudene i et oversiktlig interface – helt gratis!

Enklere blir det jo bare ikke å søke om lån!

Tips ved kjøp av MC

Ja, det er fristende å bare overlevere pengene og kjøre av gårde. Men noen få formaliteter må ordnes før du kan anse sykkelen som din egen. Vi starter helt i begynnelsen av kjøpsprosessen, med det tekniske:

  • Er du i stand til å vurdere de tekniske tingene på en motorsykkel, eller skal du ta den til et verksted for sjekk, før du signerer kontrakten? At sykkelen er blank i lakken, sier svært lite om tilstanden for øvrig…
  • Du skal få tilsagn om lån til MC, før du signerer kjøpskontrakten. Hvis ikke kan du fort stå der uten finansiering og en selger som krever pengene sine.
  • Sjekk om det er tinglyst heftelser på motorsykkelen. Det gjør du på Brønnøysundregistrenes hjemmesider eller på Statens Vegvesen sine hjemmesider.
  • Du skal skrive kontrakt med selger – uansett om du kjøper ny, eller brukt – og uansett hvor dyr sykkelen er. Minimumsinformasjon er registreringsnummer, kilometerstand, avtalt kjøpesum, motorsykkelens merke og betegnelse og signatur fra begge parter.
  • Salgsmelding skal fylles ut, hvis ikke får du ikke endret registrert eier hos Vegvesenet. Begge parter skal signere denne.

Vær smart med lånet ditt

De to største kostnadene til en motorsykkel, utenom kjøpesummen, er forsikringen og lånet. Du skal kjøre svært mye før for eksempel bensinen tynger mer enn lånet.

Så vi anbefaler deg å være smart med lånet og betale det ned så raskt du overhodet klarer. Pengene du sparer på rentekostnader og avdragsgebyrer, kan du jo heller bruke på MC-turer.

Som et minimum skal du følge bankens avbetalingsplan, men helst skal det gå raskere.