Shell-MasterCard
Shell Mastercard
Annonselenke Bestill nå

Hjem Kredittkort Shell Mastercard

Hjem Kredittkort Shell Mastercard

Shell Mastercard

Rated 0 out of 5
0 / 5 0 Anmeldelser
Bestill nå
 • 75 000 kr Kredittgrense
 • 50 dager Betalingsutsettelse
 • 20 år Alderskrav
 • 180 000 kr Inntektskrav
 • 0 kr Årsgebebyr
 • 26 % Effektiv rente*
26,17%, * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.975,-

Om Shell Mastercard

 • Kredittramme og priser på Shell Mastercard

  Shell Mastercard er et kredittkort særlig skreddersydd til de som fyller drivstoff på Shell-stasjonene i Norge. Det er også et kredittkort som gir deg stort økonomisk spillerom, og har gunstige tilleggsfordeler ved siden av bensinrabatten.

  Du kan få innvilget maksimal kredittramme på 75.000 kroner med Shell Mastercard. Det gjør kredittkortet til et gunstig brukskort som passer til både reiser, større varekjøp og hverdagsforbruk. Effektiv rente på kredittkortet ligger på 26,39%.

  Husk på at kreditten du får tilbud om når du søker om Shell Mastercard vil utarbeides på individuell basis. Det er fordi Ikano Bank, som utsteder kredittkortet, må forsikre seg om at du har økonomisk kapasitet til å betjene kredittrammen du får tilbud om.

  Som en tommelfingerregel kan man derfor si at kredittrammen din vil henge tett sammen med inntektsnivået ditt, og økonomien din for øvrig. Ting som eksisterende gjeld, eventuelle betalingsanmerkninger og kreditthistorie er spesielt viktige faktorer for kortutsteders vurdering.

  Shell Mastercard er et nesten helt gebyrfritt kredittkort. Det koster ingenting å være kortholder, verken i årsavgift eller etableringsgebyr, og du betaler ikke for transaksjoner eller e-faktura. Det eneste gebyret på kredittkortet er ved kontantuttak. Da betaler du 4% av uttaksbeløpet. Valutapåslaget på kredittkortet ligger på 2% for utlandstransaksjoner.

 • Hvem kan søke om Shell Mastercard?

  Ikano Bank har følgende minimumskrav til søkere til Shell Mastercard:

  • Du må ha fylt 20 år
  • Du må ha fast inntekt å vise til (likningstall)
  • Du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker
  • Du må ha en ryddig privatøkonomi

  Kriteriene for alder og inntekt kan enkelt forklares med at kredittkortutstedere må gjennomføre en forsvarlig vurdering av søkerne sine. Selv om man som kortholder alltid skal unngå kredittkortgjeld, kan du i teorien bli sittende med dette når du får kreditt innvilget.

  Denne typen kredittkortgjeld er det inntekten din alene som er bærebjelken for. Det er fordi kreditten på Shell Mastercard, når den ikke tilbakebetales innen fristen, fungerer som lån uten sikkerhet. Da må også Ikano Bank være helt sikre på at du kan håndtere en slik situasjon økonomisk.

  Registrerte betalingsanmerkninger og aktive inkassosaker viser at du har misligholdt et tidligere økonomisk forhold. Dette kan være ting som en ubetalt regning, eller gjeld du ikke har klart å betjene. Uansett vil du med en anmerkning anses som en for betraktelig risiko for Ikano Bank, og få avslag på søknaden din om et Shell Mastercard.

 • Bensinfordeler med Shell Mastercard

  Shell Mastercard er et svært gunstig kredittkort for deg som uansett fyller drivstoff på Shell. Da får du nemlig 40 øre i Trumf-bonus for hver eneste liter du tanker. Denne bonusen spares automatisk opp på Trumf-kontoen din.

  Trumf-bonus er spesiell fordi det er en helt fleksibel opptjening. Der mange andre kredittkort har rabatten du tjener låst som fratrekk på fakturaen kan du når som helst overføre Trumf-bonus til bankkontoen din. Altså har du full kontroll over pengene du sparer med ditt Shell Mastercard.

  Bonusopptjeningen på Shell Mastercard er videre gunstig fordi det ikke finnes noen øvre grense for hvor mye Trumf-bonus du kan spare i løpet av året. Det betyr også at jo mer du fyller, jo mer vil du få utbetalt i Trumf-bonus.

  Nye kortholdere kan nyte dobbel Trumf-opptjening de første 30 dagene med sitt Shell Mastercard. Det betyr 80 øre i Trumf-bonus, eller 5,3% cashback på en literpris på 15 kroner, når man tanker på en Shell-stasjon.

 • Andre fordeler med Shell Mastercard

  I tillegg til gunstig Trumf-opptjening på Shell får du 1% Trumf-bonus på samtlige andre transaksjoner du gjennomfører med ditt Shell Mastercard. Dette er helt uavhengig av land du bruker kortet i og butikkjeden du handler i.

  På lik linje med Shell-bonusen er det ingen øvre grense når du sparer Trumf-bonus med ditt Shell Mastercard. Dersom du bruker kredittkortet jevnt og trutt året gjennom kan du dermed spare godt med penger i form av rabattopptjening.

  Som kortholder og Trumf-medlem har du også tilgang på Trumf sin fordelsportal ViaTrumf. Dette er et omfattende rabattprogram, hvor du kan tjene Trumf-bonus i en rekke forskjellige nettbutikker. Det eneste du trenger å gjøre er å logge deg inn via Trumf-kontoen din for å få registrert rabatten.

  Med Shell Mastercard får du også fast rabatt på 10% når du leier bil gjennom rentalcars.com. Dette er særlig gunstig for deg som reiser mye og leier bil i utlandet – bare bestill via lenken på Ikano Bank sine nettsider, så får du rabatten registrert.

 • Gode grunner til å velge Shell Mastercard

  Høy kredittgrense og lang betalingsutsettelse

  Shell Mastercard gir deg godt med spillerom i hverdagen. Med høy kredittramme og lang rentefri betalingsutsettelse (50 dager fra første dag i måneden) er det lett å spare penger i form av renter spart på bankkonto. Husk på at det lønner seg å gjennomføre store transaksjoner i begynnelsen av måneden.

  Gunstig bonusopptjening

  Det er ikke mange bonusprogrammer i dag som har ubegrenset opptjening på kjøpene du gjennomfører. Med Shell Mastercard kan du tjene så mye bonus du vil, over hele verden. Det er en gyllen mulighet til å spare litt penger på transaksjonene dine.

  Fleksibel bonusopptjening

  Trumf er videre en svært fleksibel ordning. Du kan overføre pengene til deg selv akkurat når du vil, og du har dermed full kontroll over bonusopptjeningen din. Dette gjør Shell Mastercard til et fleksibelt bonuskort, i tillegg til å være et gunstig bensinkort.

 • Nøkkeltall
  Effektiv rente 26,17%, * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.975,-
  Kredittramme 5 000 kr – 75 000 kr
  Minimum brutto årsinntekt 180 000 kr
  Betalingsutsettelse 50 dager
  Reiseforsikring Nei
  Har kredittkortet andre fordeler Ja
  Beskrivelse av kortets fordeler Shell MasterCard fra Ikano Bank gir deg 40øre/l i fast bonus. Dessuten får du 1 % bonus på alle kjøp du gjør med kortet over hele verden.
  Årlig nominell rente 21,50%
  Korttype MasterCard
  Cashback Ja
  Rabatter Ja
  Bonuspoeng Ja
  Maksgrense fordel Ingen grense
  Drivstoffrabatt Ja
  Renten beregnes fra uttaksdato/overføringsdato Ja
  Tilbyr avtalegiro på hele beløpet Nei
  Minstebeløp å betale av opptrukket kreditt 3,00% (minimum 250 kr)
  Landsdekkende Ja
  Aldersgrense 20–100 år
 • Gebyrer
  Årsgebyr 0 kr
  Termingebyr ved utestående saldo 45 kr
  Transaksjonsgebyr ved varekjøp i Norge 0 kr
  Transaksjonsgebyr ved varekjøp i utlandet 0 kr
  Overtrekksgebyr 95 kr
  Uttak over skranke 4,50% (minst 45 kr)
  Uttak over skranke egen bank 4,50% (minst 40 kr)
  Minibankuttak i egen bank i åpningstid 0 kr + 4,00% (minst 40 kr)
  Minibankuttak i egen bank utenfor åpningstid 0 kr + 4,00% (minst 40 kr)
  Minibankuttak i annen bank i åpningstid 0 kr + 4,00% (minst 40 kr)
  Minibankuttak i annen bank utenfor åpningstid 0 kr + 4,00% (minst 40 kr)
  Gebyr ved overføring av penger fra kredittkortkonto 75 kr
  Valutapåslag ved uttak/betaling i utland 2,00%
  Kontantuttak i utlandet 0 kr + 4,00% (minst 40 kr)