SØKNAD
INFO

Oppussingslån

Vi setter alle kluter inn, for at du skal få et oppussingslån du kan leve med. Lånet skal ha så lav rente som mulig, og det skal dessuten være stort nok til at du kan fullføre oppussingen. På den måten vil du, med verdistigningen de siste årene, antagelig utligne rentekostnader med verdiøkning. På sikt vil du ta tjene på et lån til oppussing.

Bruk vår søknadstjeneste, og få uforpliktende tilbud fra over 10 norske banker. Du velger det oppussingslånet som blir best for deg.

Har du ikke råd til å fullføre påbegynt oppussing?

Dette problemet er det mange som møter når de skal pusse opp. Uventede ting oppstår underveis og før du får fullført oppussingen din, er budsjettet brukt opp. Valget blir da å stoppe prosjektet, mens du sparer opp mer penger, eller gjøre det nødvendige for å få fullført stua, kjøkkenet, badet eller det du nå pusser opp.

Pusser du opp som en investering?

Skal du selge boligen og velger å pusse opp for å øke salgsverdien? Dette er en vanlig fremgangsmåte for å maksimere verdien på boligen. Og det kan være betydelige summer vi snakker om, hvis du kan bringe boligen opp til den rette standarden. Med så rask turn-around som det er ved boligsalg i Norge, er dette kortsiktede lån som faktisk er lønnsomme, da rentekostnaden blir lav.

Skjedd noe uforutsett som krever rask oppussing?

Ikke all oppussing er planlagt eller bygger på et estetisk behov. Grunnene kan være mange, men ved uventede hendelser som krever oppussing, er forbrukslån veien å gå for de fleste. Det kan skje uhell som gjør at man må pusse opp ett eller flere værelser. Kanskje er det familieforøkelse på vei? Uansett grunn, så er det greit å opplyse om at forbrukslånet er til oppussing, da det øker dine realverdier.

Så mye kan du låne

Ved å bruke vår tjeneste, kan du få mellom 5 000 kroner og 500 000 kroner i forbrukslån til oppussing. Du kan med andre ord få nok i oppussingslån til å fullføre det siste malingsstrøket eller slå i den siste spikeren.

Men selvfølgelig skal du ikke låne mer enn nødvendig. Så vi anbefaler at du lager et godt budsjett for oppussingen, slik at du låner riktig beløp til ditt oppussingsprosjekt.

Les også: Så mye kan du låne innen forskjellige låneformer

Slik søker du om lån til oppussing

Med et oppussingsprosjekt på gang, har du nok å tenke på. Så da kan du se frem til en svært enkel søkeprosess hos oss i Sumo Finans.

Du skal bare fylle ut en veldig forenklet lånesøknad på våre sider. Den består av dine personalia, litt om din økonomiske situasjon og hva lånet skal brukes til.

Så sender vi denne ut til en rekke banke, som begynner kampen om deg som kunde. Med en enkel søknad, søker du altså om lån i minimum 10 banker samtidig. Arbeidsbesparende og enkelt!

Du kan lese mer om vår metode i neste avsnitt.

Vår metode for billigere forbrukslån

Vi følger en enkel og velutprøvd metode for å skaffe deg billigere forbrukslån. Vi setter rett og slett lånet ut på anbud hos en rekke banker! Så kan de konkurrere om å få deg og låneforholdet ditt, og den eneste muligheten de har for å vinne deg som kunde – jo det er med renta.

For å få best mulig vilkår for deg, sendes søknaden til minst 10 banker. Stort sett alle vender raskt tilbake med sitt beste tilbud. Så i løpet av kort tid, kan du sitte hjemme i stua og vurdere tilbudene i ro og mak.

Betingelser for forbrukslån

Sumo Finans står ikke selv for utlån til våre brukere, dermed kan vi ikke sette betingelsene – det gjør bankene. Men vi holder nøye oppsyn med avtalene vi oppnår – og for brukerne våre har vi oppnådd avtaler fra 7,4 % effektiv rente og oppover.

For et forbrukslån er 7,4 % effektiv rente eksepsjonelt lavt, så du skal nok ikke forvente å bli tilbudt denne renten, men med tilbud fra et så bredt spekter banker, vil du være sikret gode renter.

For å få et forbrukslån er det noen betingelser du skal oppfylle:

  • Du må være minimum 20 år for å få forbrukslån gjennom oss
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker
  • Du skal ha bodd i Norge de siste tre årene

Tilfredsstiller du disse kravene, noe de fleste gjør, så kan du søke om mellom 5 000 og 600 000 kroner til oppussing.

Dette er oss

Sumo Finans er en del av et ungt, 100% uavhengig og nyskapende fintech-selskap, som ønsker å snu litt opp ned på det etablerte mønsteret i lånebransjen. Vi låner ikke selv ut penger, men formidler lån via en rekke banker.

Med vår gjennomarbeidede og enkle løsning søker du raskt lån i minimum 10 banker. Så kan du bare vente på at bankene sender sine tilbud til deg.